Billie Eilish i Matthew Tyler Vorce confirmen el motiu de la seva ruptura

per Redacció, el 3 de juny de 2022 a les 06:00
Fa uns mesos que van començar a córrer els rumors de què Matthew Tyler Vorce, la parella de Billie Eilish, li havia estat infidel. I, tot i que no hi ha hagut enganys pel mig, finalment han confirmat la seva ruptura.

Ha estat el mateix actor qui ha volgut compartir aquesta decisió a través d'una story al seu Instagram, on explicava que ja no manté cap relació amorosa amb la cantant i afirmava que "ningú va enganyar a ningú" sinó que "les relacions acaben. Simplement això. Crear rumors i mentir a Internet és perillós".


Seguidament, va voler afegir que "el fet que milers de persones agafin temps del seu dia per escriure les coses més despietades sobre algú que mai no coneixeran és el més covard que pots fer. Viu la teva pròpia vida".

No se sap exactament quant fa de la ruptura, ja que la parella sempre s'ha mostrat molt reservada. Però el que sí que sabem és que la primera vegada que se'ls va veure junts va ser l'abril del 2021, quan van ser fotografiats prenent un cafè a Santa Bàrbara, Califòrnia. Un mes més tard, Billie Eilish va confirmar a la revista Vogue que havia tingut recentment una primera cita amb ell.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: