Logotip de Adolescents.cat

Triangle amorós entre aquest actor i aquestes famoses artistes?

per Redacció, el 7 de juny de 2022 a les 08:28
El nom d’Aron Piper ha estat tendència a les xarxes socials. El motiu? S'han fet virals, a la vegada, unes imatges en les quals es mostra molt afectuós de festa amb Dua Lipa i un vídeo promocional en què es fa un petó amb FKA Twigs.

Ara bé, hi ha alguna cosa més entre l’actor i les artistes? Si bé s’ha especulat que Aron Piper i Dua Lipa podrien ser més que amics, el cert és que de moment només són rumors. A més a més, es van deixar veure per Madrid de manera pública, fet que no sol ser habitual en les parelles de famosos que estan començant. I és que, normalment, acostumen a ser més discrets i a allunyar-se de les càmeres. 
 

Pel que fa a FKA Twigs, com hem dit, el vídeo on es fan un petó és promocional, per tant, es tracta d’una actuació. 
 
@fkatwigs

🥀

♬ killer - FKA twigs

El comentari de Jessica Goicoechea

 
Les imatges d’Aron Piper amb Dua Lipa i amb FKA Twings han fet que molts usuaris es preguntessin si l'actor i Jessica Goicochea encara estaven sortint. El cert és que poc se sap de la seva relació des del passat gener, quan van anar junts de viatge a Costa Rica. 

Des de llavors, cap dels dos ha compartit imatges de l’altre a les seves xarxes socials, ni se’ls ha vist junts. És per això que molts usuaris assumeixen que ho podrien haver deixat. 

De fet, la influencer ha fet un comentari en un dels vídeos de l’actor i Dua Lipa que encara ha fet créixer més els rumors d’una ruptura. Una seguidora escrivia que Aron Piper no es mereixia Jessica Goicochea, missatge que ella responia amb un fred: "La fama és la fama".

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: