Logotip de Adolescents.cat

El curiós cas de les bessones nascudes en dies diferents

per Redacció, el 7 de juny de 2022 a les 08:50
Són bessones, però van néixer en dies diferents. Aquest és el curiós cas de la Gabriella i la Isabella Rose, dues nenes nord-americanes que van arribar al món amb tres dies de diferència. És un fenomen molt estrany, segons expliquen els metges, i es dona només un cas en cada dos milions de parts. 

Segons explica el 3/24, al cap de 24 setmanes d’embaràs, es va trencar la bossa d'una de les dues nenes i la seva mare va donar a llum la primera de les seves filles. Gabriella va néixer amb menys d'un quilo de pes i la van haver d'ingressar a l'UCI. Com que l'altra bessona tenia la seva pròpia placenta i estava en una bossa separada, no va caldre provocar el part. Quan va néixer pesava més d'un quilo i mig i estava més desenvolupada que la seva germana. Tot i això, també la van posar en una incubadora de l'UCI.

  Aquest, però, no és el primer cas d’aquest estil. El 2019 va tenir lloc un fenomen similar a Itàlia, el de l'Alessandro i l'Andrea, dos bessons nascuts en anys diferents. La mare va ingressar d'urgència a l'hospital a finals del 2019 i el 24 de desembre va néixer l'Alessandro. Tenia menys de sis mesos i pesava 800 grams. El fet que la placenta es mantingués intacta va permetre que Andrea continués a la panxa fins al 22 de febrer de 2020. Seixanta dies després, doncs, arribava a aquest món la seva bessona.

[[focentrarepot]ficentrareport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: