Concerts gratuïts per aquest juny i juliol

per Redacció, el 7 de juny de 2022 a les 09:42
Si teniu ganes de concerts a l'aire lliure, la proposta que us portem us encantarà. Us estem parlant del Clotilde Fest 2022, un esdevenint en què podreu gaudir de música en directe els dies 30 de juny, 7, 14 i 21 de juliol.

On es fa? Tots els concerts es fan als jardins del Palau Robert de Barcelona.

Qui hi actuarà? Hi podreu veure tots aquests artistes: Marcel i Júlia, Itaca Band,Julen, Manu Guix, DJ Bulma Beat, Sara Roy, Buhos, Samantha i La Pegatina .

Es necessita invitació per anar-hi? Sí. Els concerts són gratis, però cal invitació per anar-hi. Com la podeu aconseguir? Participant en el sorteig de més de 200 invitacions dobles que fa el Carnet Jove.

Com podem participar en el sorteig d'invitacions? Teniu temps per participar en el sorteig fins al 17 de juny a les 23.59h a través del web CONNECTA'T. L'únic que heu de fer és contestar correctament una senzilla pregunta que us faran sobre el concert. El 20 de juny es coneixeran els guanyadors/es, que seran avisats per correu electrònic. A sota, en les imatges, us deixem els enllaços per participar! També podeu trobar més info aquí.
 





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: