Logotip de Adolescents.cat

7 senyals que indiquen que estàs sabotejant la teva relació

per Redacció, el 10 de setembre de 2022 a les 06:00
Sovint, en les relacions de parella es donen de manera inconscient comportaments que acaben perjudicant la relació. És possible que sense adonar-te'n, estiguis tenint una sèrie de conductes que, de mica en mica, estan fent que la teva parella s'allunyi de tu. A continuació et mostrem alguns senyals que poden indicar que estàs sabotejant la teva relació:
 
 


És important detectar les conductes que estan sabotejant la teva relació i identificar el motiu pel qual es donen. Anota totes les causes i, un cop ho tinguis, serà el moment de començar a treballar amb la teva parella per buscar comportaments alternatius que no perjudiquin la relació. Al principi pot resultar difícil, però, amb esforç, la relació anirà millorant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: