Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 8 de juny de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
El finde passat estava sola a casa. Buscava les meves arracades que vaig perdre la nit abans. Total, que mentre les buscava vaig obrir un calaix de la tauleta de ma mare i vaig trobar un vibrador. Al principi em va semblar fastigós perquè m'imaginava a ma mare fent-ho, però al final vaig acabar provant-lo. Vaig  tenir el meu primer i millor orgasme de la meva vida.

Noia, 12 anys
M'agrada el nòvio de la meva millor amiga i un dia vam quedar els tres per dormir a casa de la meva millor amiga. Mentre ella dormia em vaig liar amb ell i ara em sento malament, però em va agradar.

Noia, 16 anys
Fa molt em vaig liar amb un noi guapíssim i estava superpillada. La gent pensa que només som amics i quasi ningú sap que ens vam liar. Ell té novia des de fa moltíssim temps, però la veritat és que moltes vegades tenim converses massa HOT! (em diu, literal, de tot). Una amiga meva pensa que si ell no tingués nòvia estaria amb ella... si sàpigues tot el que em diu per whats!

Noi, 16 anys
Sóc gai, ho tinc clar des de fa molt temps, el problema és que ningú ho sap i estic colat d'un meu amic. El cas és que li vaig passar una foto de la meva polla i ara ja no em parla, ni tan sols em mira a la cara... 

Noia, 16 anys
Una vegada estava a casa d'un amic amb el nostre grup d'amics veient una peli. Allà també estava el meu rotllo i vam començar a ficar-nos la mà. No sé, em va excitar molt el fet d'estar al costat dels altres mentre m'estava fent dits.

Noia, 15 anys
Tinc una addicció a olorar la roba interior bruta de casa meva. És molt heavy però cada vegada que poso alguna cosa al pot de la roba bruta agafo calces i calçotets dels meus pares o el meu germà i em poso analitzar l'olor. Sóc l''única que li passa això?

Noia, 16 anys
La gent del meu entorn es pensa que la meva vida és genial i que no tinc problemes perquè sempre ric i aconsello a la gent. En realitat però em sento sola i trista... I la gent pensa que estic genial. Sento que no puc mostrar debilitat perquè no o em vegin vulnerable. Però vull que un dia algú em miri als ulls i vegi que no estic b. Vull que algú algun dia s'assegui al meu costat i em faci companyia sense que hi hagi necessitat de dir res... Sembla que ningú em conegui a fons...


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: