Nuria Tomás, exparella de Piqué, explicarà els detalls de la relació amb ell i de la seva vida en una docusèrie

per Redacció, el 8 de juny de 2022 a les 11:43
Des que Gerard Piqué i Shakira van anunciar la seva separació que estan sorgint tota mena de rumors: des de possibles infidelitats fins a una possible relació oberta. A més a més, també estan fent declaracions persones que han format o formen part de la vida del futbolista i la cantant.

Una d’elles és Núria Tomás, qui va ser parella de Gerard Piqué abans d’estar amb Shakira. L’empresària i actriu acaba d’anunciar que estrenarà una docusèrie sobre la seva vida en què parlarà dels seus aprenentatges, les seves experiències i també la seva vida privada i relacions amoroses. La sèrie es podrà veure online i serà de pagament." Si la meva història li serveix d'inspiració o suport a algú haurà valgut molt la pena", diu Núria Tomás.


A més a més, també confessa que la seva relació amb Gerard Piqué, als 21 anys, li va canviar la vida. “Sempre dic que part de la meva innocència es va quedar allà. I aquí vaig començar a ser una altra”. Sigui com sigui, l’empresària sempre ha assegurat que el futbolista és una bona persona i que no té cap problema amb ell: “La ferida està tancada”.
 

Qui és Nuria Tomás?


Núria Tomàs es defineix a ella mateixa amb quatre paraules: dona, mare, empresària i actriu. Nascuda a Barcelona fa 35 anys, és filla dels propietaris d’Enrique Tomás, una de les empreses d’embotits més conegudes de l’Estat.

Actualment, ella té la seva pròpia companyia: Eggsoeggso, una botiga online de jaquetes sostenibles fetes amb tela texana.

A més a més, com hem comentat, està començant un nou projecte: una docusèrie centrada en les seves experiències. Pel que fa a la seva vida sentimental, va estar sortint amb Gerard Piqué durant un temps, fins al 2010, quan ell va iniciar la seva relació amb Shakira. Poc després es va posar a sortir amb Agus Puig, amb qui està casada i té fills.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: