Logotip de Adolescents.cat

La comentada reacció de Marina Riverss al sorprenent comportament d'una fan

per Redacció, el 10 de juny de 2022 a les 06:00
Quan et trobes de manera inesperada al teu ídol és normal deixar-te endur per l'emoció, i això és el que li va passar a l'usuaria de TikTok "tiallamame" en veure a la influencer Marina Rivers.

Tot va tenir lloc durant la inauguració de la nova botiga de Shein a Madrid. La noia es disposava a gravar un vídeo quan de sobte es va assabentar que la influencer també hi era. Va ser aleshores quan va decidir seguir gravant i entrar al mateix emprovador que ella i demanant si es podien provar la roba juntes.

El vídeo ja compta amb més de 20 mil de visualitzacions i l'actitud de la jove ha estat molt criticada. En el vídeo es pot observar com les seves amigues ja l'avisaven que no la coneixien i que no la molestés, però, tot i això, ella va decidir envair la privacitat de la influencer.
 
La reacció de Marina Riverss també ha generat molts comentaris. Poca gent és capaç de respondre amb un somriure i de manera tan educada davant una situació com aquesta. Fins i tot va acceptar a què entres a provar-se roba amb ella. A més, mai va qüestionar el fet que la noia l'estigués gravant. Què en penseu?



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: