Justin Bieber ajorna tres concerts per salut: «La meva malaltia empitjora»

per Adolescents.cat, el 10 de juny de 2022 a les 06:00
Justin Bieber passa per moments complicats de salut i per això ha hagut d'ajornar els tres primers concerts de la seva gira. En concret, el cantant no actuarà a Toronto i Washington, cites que s'havien de produir aquesta mateixa setmana. El cantant canadenc va anunciar ara fa dos anys que pateix la malaltia de Lyme.

El Justice World Tour promociona els dos últims disc de Bieber i també havia de passar per Barcelona. El concert a la capital catalana està programat pel 25 de gener de 2023 al Palau Sant Jordi i, per ara, segueix previst per aquesta data. "He fet tot el possible per millorar, però la meva malaltia empitjora", ha explicat el cantant a través de xarxes socials.


La malaltia de Lyme és una infecció que s'origina pels bacteris que transmeten les paparres i pot afectar la pell, el sistema nerviós, el cor, les articulacions i els músculs. Alguns dels símptomes més freqüents són la febre, el mal de cap i la fatiga, però si no s'atura a temps pot derivar en paràlisi facial, dolors intensos d'articulacions i de cap i palpitacions del cor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: