Jennifer Lopez i Ben Affleck s'ha casat en secret?

per Redacció, el 13 de juny de 2022 a les 09:42
Encara que ni Jennifer Lopez ni Ben Affleck han confirmat la notícia, diversos mitjans nord-americans asseguren que la parella s’ha casat aquest cap de setmana a Geòrgia.
 

Els artistes haurien celebrat la cerimònia a l’hotel Ritz-Reynolds, un allotjament de luxe al costat del llac Oconee. De moment encara no hi ha imatges de la celebració, però es preveu que surtin en els pròxims dies.

 


D’altra banda, també s’ha sabut que la parella ha comprat una mansió a Los Àngeles, Califòrnia, per començar una nova etapa junts. La propietat, de més de 1.000 metres quadrats, està valorada en 60 milions de dòlars i compta amb tota mena de luxes: jacuzzi, pisicina, cases i cuines exclusives pels convidats…

Jennifer Lopez i Ben Affleck van decidir donar-se una segona oportunitat després de deixar-ho amb les seves respectives parelles el passat 2021. Els artistes ja havien estat sortint fa 20 anys, el 2002, quan es van enamorar durant el rodatge de Gigli.


 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: