La malaltia que ha obligat Justin Bieber a ajornar els seus concerts

per Redacció, el 13 de juny de 2022 a les 06:00
Justin Bieber ha anunciat l'ajornament dels tres concerts que tenia aquesta setmana a Toronto i a Washington. D.C. a causa de la seva malaltia.

El cantant va voler compartir la trista notícia a través del seu Instagram, on explicava que havia fet tot el possible per poder tirar endavant els concerts, però que necessita descansar per recomanació del metge i que els concerts queden ajornats. "No puc creure que estigui dient això. He fet tot el possible per estar millor, però la malaltia va a pitjor. Em trenca el cor haver d'ajornar aquests concerts, però són les ordres dels doctors. A tota la meva gent, us estimo i descansaré per recuperar-me com més aviat millor".

 

Justin Bieber va explicar poc després que patia la síndrome de Ramsay Hunt. Es tracta d'una erupció dolorosa que apareix al voltant de l'oïda, a la cara o a la boca i passa quan un virus, el mateix que causa la varicel·la i l'herpes zòster, infecta un nervi al cap. En el cas del cantant, ell pateix una paràlisi facial parcial: només pot somriure amb el costat esquerre, el seu ull dret no parpelleja i no pot moure res d'aquesta part de la cara. Es tracta d'una afectació temporal i que es pot tractar, però no sap quan es recuperarà. 

 


Així doncs, aquesta síndrome no tindria a veure amb la malaltia de Lyme, la qual li van diagnosticar fa dos anys. Aquesta malaltia infecciosa és provocada per alguns dels bacteris del gènere Borrelia i es transmet de forma natural a l'ésser humà a partir dels animals infectats, principalment paparres. Pot afectar la pell, el sistema nerviós, el cor i les articulacions i músculs, però els danys dependran de l'espècie de Borrelia causant.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: