Les cançons que Shakira va dedicar a les seves parelles

per Redacció, el 13 de juny de 2022 a les 06:00
Shakira i Gerard Piqué se separen després de 12 anys de relació i dos fills: Milán i Sasha. En el comunicat on la parella ho anunciva, demanaven el següent: "Pel benestar dels nostres nens, que són la nostra màxima prioritat, demanem respecte a la privacitat. Gràcies per la comprensió". 

Ara que la notícia ha sortit a la llum, són molts els que es pregunten si la cançó de la cantant amb Rauw Alejandro parla d'una possible infidelitat de Piqué. I és que la cantant apareix fent diversos gests que fa el futbolista en marcar un gol com posar-se dos dits al front i estirar el braç o fer el símbol de la pau.




Però no és la primera vegada que Shakira parla en una cançó d'una parella o exparella. La cantant va dedicar alguns dels temes del seu primer disc com "Antalogía" i "Dónde estás corazón" a Óscar Ulloa, el seu primer gran amor. 




A més, Osvaldo Ríos, l'home de qui es va enamorar amb 20 anys, ha confessat recentment en una entrevista que les cançons "Ojos así", "Tú", "Ciega sordomuda" o "Moscas en la casa" estan dirigides a ell. "Me les va dedicar totes. Les tinc escrites en uns tovallons. La cançó 'Dónde están los ladrones' la va compondre perquè quan vam viatjar de París a Bogotà va perdre totes les cançons. Algú li va robar. I una per una les va tornar a escriure", va assegurar.



I finalment, abans d'enamorar-se d'en Piqué, va conèixer a Antonio de la Rúa, fill de l'expresident argentí Fernando de la Rúa. Corren rumors que la seva cançó "Suerte" està dedicada a ell i, a més, abans d'acabar la relació, li va escriure "Lo que más".

v
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: