T'agradaria formar-te com a model? Aquest curs intensiu està fet per a tu

per Redacció, el 15 de juny de 2022 a les 06:00
L'estiu és a tocar! És per això que avui et volem parlar d'una molt bona opció per a aquestes vacances si t'agrada el món de la moda, la publicitat i la televisió: el curs Model & More de Francina Academy. 

 Quan es fa? Durant el mes de juliol a les instal·lacions de Francina Academy, a Barcelona.

 Què hi aprendré? Et formaràs per a ser model amb els millors professionals del sector.  T'ensenyaran a desfilar, et faran classes de perruqueria, maquillatge, acting, fotografia, estilisme, nutrició, xarxes socials...I també tindràs l’oportunitat de conèixer les experiències dels i les expertes que et faran classe. I és que tots tenen una àmplia trajectòria en l’àmbit de la moda i l’estilisme.  Perquè et facis una idea de les activitats que es fan durant Model & More, a sota trobaràs algunes imatges de cursos anteriors.

 Com m’apunto? Pots apuntar-te a través de la web de Francina Academy. El curs va dirigit a persones d'entre 14 i 22 anys. Et deixem el link: inscripcions al curs. 

 Si vols més informació, també pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall:

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: