Estan junts aquesta famosa actriu espanyola i aquest esportista?

per Redacció, el 14 de juny de 2022 a les 09:34
Estan junts Ester Expósito i Vinicius Jr? Aquesta és la pregunta que va començar a circular per les xarxes socials i pels mitjans fa uns dies. El motiu? Un comentari del jugador del Reial Madrid en una fotografia de l’actriu.

L’esportista va reaccionar amb emoticones de cors a una imatge d’Ester Expósito suposadament feta a Miami, lloc on ell també es trobava en aquells moments. Això, sumat a alguns comentaris afectuosos fets amb comptes falsos que es feien passar per l’actriu, va fer saltar els rumors d’una possible relació entre tots dos.


 

Ara bé, què hi ha de cert en tot plegat? Doncs pel que sembla res. De fet, quan van començar a circular aquestes especulacions Ester Expósito va canviar la ubicació de la fotografia a Madrid, per la qual cosa tots dos haurien coincidit a Miami.

 

A més, l'actriu manté des de fa mesos una relació sentimental amb l'actor uruguaià Nico Furtado. De fet, fa poc se’ls ha vist junts per Buenos Aires, fet que encara allunya més els rumors de relació entre Ester Expósito i el jugador del Reial Madrid.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: