patrocinat

Aquesta professió no ha parat de créixer en els últims anys: per què és una de les feines amb més futur?

per Redacció, el 16 de juny de 2022 a les 06:00
La professió de la qual us parlarem avui no només és una de les feines amb més futur a Catalunya i arreu del món, sinó que a més a més és molt necessària. Us estem parlant de la biomedicina, la ciència que combina coneixements de biologia i medicina per investigar el funcionament i comportament del cos humà. 

I per què diem que és molt necessària? Doncs perquè és un camp en plena expansió i un pilar per al progrés de la investigació de les malalties. És per això que universitats com la UVic estan apostant per aquests estudis. El curs que ve, la universitat oferirà un nou grau en Biomedicina que a més comptarà amb una metodologia molt innovadora: l’aprenentatge basat en projectes (ABP). Us n’expliquem més detalls: 

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: