Una influencer sorprèn en assegurar que està guanyant 44.000 setmanals amb aquesta curiosa feina

per Redacció, el 15 de juny de 2022 a les 06:00
El mercat dels fetitxes cada cop és més extens i això dona lloc a que cada dia siguin més les persones que opten per iniciar negocis sorprenents. Aquest és el cas de Stephanie Matto, una influencer australiana que s'està fent rica a base de vendre els seus pets envasats i la suor dels seus pits.

La influencer va saltar a la fama després de participar en el reality "¡90 Day Fiancé!" i, tot i que la seva relació no va funcionar, li va servir per augmentar els seus seguidors a les xarxes socials i a TikTok ja compta amb més de 124.000 seguidors.

 
@stepankamatto 😩😩😩 #10MillionAdoptions #LENOVOJUSTBEYOU #FrunktheBeat ♬ original sound - AnxietyGangOfficial

En una entrevista per BuzzFeed, la influencer ha explicat que se li va ocórrer que els pets podrien ser un bon negoci, ja que era un ninxo de mercat poc explorat. Segons ha confessat, Stephanie guanyava 44.000 euros setmanals venent els seus pets, però va haver de deixar-ho per problemes intestinals. Així doncs, va decidir començar a vendre petits pots amb la suor dels seus pits.


A través del seu TikTok explica que per aconseguir la suor el que fa és posar-se al sol, al costat de la piscina, i així suar per poder recollir el líquid. Després ho ven per 500 euros a persones de tot el món. I no, no és broma. 
 
@stepankamatto Back and better than ever, with a new pool baby! #FrunktheBeat #LENOVOJUSTBEYOU ♬ original sound - jovynn

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: