Exàmens de selectivitat a Girona | acn

Aprovaries l'examen de castellà de la selectivitat?

Exàmens de selectivitat a Girona | acn
per Redacció, el 14 de juny de 2022 a les 12:58
Les proves d'accés a la universitat (PAU) han arrancat aquest dimarts a les 9:00 hores amb l'examen de llengua i literatura castellana. Els estudiants han hagut d'elegir entre respondre preguntes relacionades amb un fragment del llibre María bonita d'Ignacio Martínez de Pisón en què se'ls demanava resumir el text, indicar dues figures retòriques, i demés qüestions de comprensió lectora i escrita, o bé optar per resoldre preguntes sobre Las palabras como prismas, llibre d'Ignacio Bosque. En aquest cas, se'ls preguntava per qüestions de comprensió lectora i expressió escrita. 

En la part comuna, els estudiants han hagut de fer una reflexió escrita sobre preguntes relacionades amb sintaxi, ortografia i gramàtica. Ha estat en aquesta part de l'examen que s'han trobat amb una de les qüestions més polèmiques a la xarxa: l'adverbi focal. Aprovaries l'examen de selectivitat de Llengua castellana i literatura d'aquest any? Te'n portem algunes preguntes:


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: