Logotip de Adolescents.cat

Estrenem El Rei d'Instagram, la cançó que no us podreu treure del cap aquest estiu

per Redacció, el 15 de juny de 2022 a les 14:52
Avui estrenem en exclusiva el videoclip “El Rei d’Instagram”, el nou single de Primera Cita! En aquest tema, a diferència de peces anteriors, s’hi pot escoltar un beat electrònic que es mescla amb el baix, la bateria i les percussions i que el fa molt addictiu!

Un dels punts més identificatius de la cançó, i que la fan, també, diferent de les altres, és la lletra, segons explica el grup. “La cançó és una crítica desenfadada, i amb un punt de paròdia, d’aquelles persones que utilitzen les xarxes socials per aparentar i inventar-se un món totalment idealitzat i allunyat del dia a dia i de la realitat que realment viuen fora de la pantalla”, assegura la banda.


Per fer-ho s’han inspirat en una persona, anomenada el Rei d’Instagram, que utilitza aquesta xarxa social per presumir de la seva vida, de tot el que fa, i de qui l’acompanya. Al videoclip, dirigit, gravat i produït per l’Oscar Sánchez, han volgut accentuar aquesta paròdia amb exageracions de paisatges i fons gràcies a la gravació sobre el croma, la copa de vi exageradament gran, etc.


El Pep Muntanyola (concursant d’Eufòria TV3) i l’Andrea Snowy (influencer amb gairebé 2 milions de seguidors) en són els protagonistes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: