7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 15 de juny de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Aquest estiu vaig anar a Anglaterra d'intercanvi, i estava amb una família d'allà. Total, l'últim dia em van portar a un balneari i feia dies que no em masturbava. Vaig entrar a la sauna i de cop em va entrar un calenton brutal. Vaig esperar que la família marxés als vestidors i em vaig ficar a masturbar a dins la sauna (estava sola òbviament). Brutal, de debò.

Noi, 15 anys
Fa bastant temps un dels meus millors amics es va quedar a dormir a casa meva i quan ja anavem a dormir em va agafar el calenton. Sincerament, no sé com, però ens vam acabar masturbant mútuament. El més fort és que sóc hetero i és l'única vegada que m'he sentit atret per un noi. Actualment, encara sento atracció sexual cap a ell, però per cap noi més. Sóc hetero amb només una excepció? Jajajaja no sé, molt raro tot.

Noia, 15 anys
La meva família no té gaires diners i quasi mai tinc regals de Nadal. Amb els diners que vaig estalviant durant tot l'any, em compro coses i els hi dic als meus amics que són les que m'han regalat.

Noia, 16 anys
Estic enamoradíssima del meu millor amic. Ell és gay i sé que no tinc res a fer-hi, però cada vegada que el veig sento unes papallonetes a l'estómac. No vull dir-li perquè no vull perdre la nostra amistat, però algun dia ho acabaré dient.

Noia, 15 anys
Vaig estar amb un noi i el dia abans de fer un any, de festa, em vaig liar amb un altre. Li vaig enviar un àudio dient que no l'estimava...

Noi, 15 anys
L'altre dia em vaig crear un compte a Grindr per xafardejar i em demanava una foto de perfil. Com que no volia posar la meva cara, vaig buscar fotos de nois guapos i me'n vaig posar una. De cop em van començar a obrir un munt de nois i a enviar-me fotos privades i jo en plan ups.. Em vaig penedir d'haver fet això... Pobrets es creaven falses il·lusions! Al final no vaig quedar amb ningú i me'l vaig esborrar.

Noi, 13 anys
Quan era petit em refregava amb el canto de qualsevol moble i sentia gust xD. Algú més?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: