Logotip de Adolescents.cat

Així serà el reality inspirat en el «Juego del calamar»

per Redacció, el 15 de juny de 2022 a les 09:57
El juego del calamar és una de les sèries més vistes en la història de Netflix. És per això que la plataforma està intentant allargar-ne l’èxit tant com pot. A banda de tenir una segona temporada, ara s’ha anunciat que també hi haurà un reality basat en aquesta producció coreana.

Segons ha explicat Netflix hi participaran 456 competidors, igual que a la sèrie, els quals hauran de superar diverses proves per endur-se un premi de 4,3 milions d’euros!


La plataforma ha obert un web per a tothom qui s’hi vulgui apuntar: Squidgamecasting.com .Busquen participants d’arreu del món i l’únic requisit és ser major d’edat i saber parlar anglès. El reality es gravarà al Regne Unit a principis de l’any que ve, i a diferència de la sèrie original, ningú en sortirà malmès.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: