Què són els hip dips i per què se'n parla tant

per Redacció, el 17 de juny de 2022 a les 06:00
Els hip dips fan referència a l'enfonsament de la zona dels malucs que impedeix tenir una forma arrodonida. Avui dia, com explica Glamour, hi ha moltes celebrities que reivindiquen això, allunyant-se de la imposició dels cossos Kardashian que molta gent té idealitzats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cassey Ho (@blogilates)


Tot i que hi ha la creença que aquest enfonsament és degut a l'acumulació de greix, la doctora Ana Crespo explica que "no es tracta de cap aspecte patològic, és simplement el reflex de l'anatomia dels malucs i els músculs que s'insereixen en ells amb una morfologia marcada en aquest nivell". A més, el doctor Enrique Sandoval afirma que "no són un signe d'excés de greix acumulat com molta gent creu, sinó que en realitat es deu a la relació que existeix entre els malucs i els teixits que la rodegen".

Així doncs, la seva aparició es deu a l'estructura òssia i no significa que l'articulació dels malucs presenti problemes de salut, ja que, com aclareix el doctor Sandoval, "la salut dels malucs depèn, sobretot, d'una correcta alimentació, la pràctica d'exercici suau (si és possible, a l'aire lliure per exposar-nos moderadament a la llum solar) i evitar sobrecàrregues excessives".


Per tant, tenir hip dips és totalment normal i no hauries de voler corregir-los, ja que no hi ha res de dolent en ells i, que t'agradin més o menys, és fruit de les modes i tendències. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: