Nou debat per unes imatges de Camila Cabello en biquini

per Redacció, el 15 de juny de 2022 a les 06:00
Després de la seva actuació a la final de la Lliga de Campions on el Real Madrid es va enfrontar a Liverpool, Camila Cabello va decidir passar uns dies de vacances a Nàpols. D'aquest viatge n'han sortit moltes fotografies i algunes d'elles s'han fet virals per mostrar el seu cos tal com és.

A les imatges, hi apareix la cantant amb un biquini taronja, damunt d'una embarcació. Doncs bé, diversos mitjans han catalogat les fotografies com "lliçons d'amor propi", assegurant que "mostra la seva cel·lulitis" i el seu cul sense manies.


Hi ha, però, qui no ho veu cap fet excepcional i apunta que la veritable lliçó de tot plegat és que mostrar el cos no és un símbol d'amor propi, sinó que és totalment normal. El que no és normal és que s'hagi de criticar, comentar, parlar...sempre del físic de les persones.
 

El debat s'ha iniciat a les xarxes socials i l'actriu Sara Sálamo ha reaccionat al titular d'Univisión que deia el següent: "Camila Cabello va presumir les seves corbes i cel·lulitis amb un biquini: ja no li preocupen les crítiques". Com declara l'actriu: "No està donant cap lliçó, és simplement una dona de vacances en un vaixell. O la premsa pren consciència del mal que fa amb els seus titulars, o això seguirà en la mateixa línia...".
 

Però no és la primera vegada que Camila es veu immersa en un debat sobre el seu cos, ja que l'any 2019 es van publicar unes fotografies seves amb la seva parella d'aquell moment, el cantant Shawn Mendes, a les platges de Miami. En aquella ocasió va decidir respondre el següent a través del seu Instagram: "Els meus ulls, accidentalment, van veure els comentaris de body shaming (...) Escric això per a nenes com la meva germana petita que estan creixent a través de les xarxes socials i constantment veuen imatges retocades i editades i pensen que aquesta és la realitat. I els ulls de tots s'acostumen a aquest tipus d'imatges i, de sobte, pensen que aquesta és la norma. No ho és, és fals. Noies, la cel·lulitis és normal. El greix és normal. Tenim una imatge molt poc realista del cos femení".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: