Logotip de Adolescents.cat

Per què aquesta tendència de glutis pot ser tan perillosa?

per Redacció, el 6 de juliol de 2022 a les 06:00
Cada dia són més les persones que assisteixen a consultes de cirurgia plàstica demanant, literalment, un cul com el de Nicki Minaj, Jennifer López o Kim Kardashian. Però totes les modes poden arribar a ser perilloses, sobretot quan es torna en obsessió i/o s'opta per la cirurgia.

L'Associació Espanyola de Cirurgia Estètica Plàstica (AECEP) calcula que la demanda d'operacions per augmentar els glutis ha crescut considerablement en els últims anys. Però, a causa d'un informe publicat l'any 2017 a la revista Aesthetic Surgery Journal, aquestes operacions tenen fama de ser molt perilloses i, fins i tot, de poder provocar-te la mort.

 

Així doncs, es va decidir dur a terme un estudi sobre el risc d'aquesta cirurgia a causa de la popularitat que estava guanyant. El resultat va ser que de quasi 199.000 gluteoplasties, 32 pacients van morir a causa d'un embolisme gras, que es produeix perquè tradicionalment s'infiltrava el greix dins el múscul i a nivell subcutani. Es tracta, doncs, d'un risc molt petit però superior a la resta de cirurgies estètiques.


Per tant, les complicacions es poden produir si s'infiltra el greix dins del múscul del gluti i s'embolitzen les artèries o venes que es troben a l'interior. En cas que es produeixi l'embolització, el greix es pot desplaçar per la sang fins als pulmons i tenir conseqüències fatals. Per això, la recomanació dels cirurgians és no infiltrar-lo a nivells tan profunds. I, sobretot, sempre que es vulgui realitzar una operació d'aquest tipus és molt important buscar un bon professional i preguntar-te si realment val la pena sotmetre's a l'operació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: