Logotip de Adolescents.cat

La polèmica moda del «sexe unicorn»: què és?

per Redacció, el 10 de juliol de 2022 a les 06:00
En els últims anys han estat moltes les parelles que han optat per crear-se un perfil a apps de cites com Tinder amb la intenció de buscar una "noia unicorn", és a dir, una noia disposada a fer un trio amb una parella heterosexual.

Se les denomina "unicorn" perquè és difícil trobar a una persona disposada a realitzar aquesta pràctica. El principal motiu és que moltes vegades la noia se sent un objecte o joguina sexual, ja que és evident que és utilitzada únicament per satisfer una fantasia sexual i rarament és l'objectiu que tenen al cap en entrar a una app de cites.


Així doncs, les noies bisexuals i lesbianes són altament sexualitzades. De fet, difícilment trobareu mai algú buscant un "home unicorn". El cinema per adults en té un paper important en aquesta creença, ja que no se sol trobar trios on dos homes interaccionin entre ells. De fet, les pel·lícules sexuals lèsbiques són les més consumides actualment.

A més, hi ha la creença què a una dona bisexual li és igual a qui tingui al llit i això és totalment fals. No són ni més ni menys sexuals que les persones heterosexuals i també busquen ser valorades i estimades. Per tant, la cerca de "noies unicorn" no deixa de ser una mostra de la discriminació que pateixen les persones bisexuals.


Bedtime Threesome GIF by Pantaya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: