Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 2 de juliol de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
En realitat la sabata de la Ventafocs era de cuir, no de vidre. La confusió es deu a una mala traducció del francès de la paraula 'vaire' (cuir) i 'verre' (vidre).

Els gats poden arribar a dormir 16 hores al dia quan són adults i 20 hores quan són cadells. Així doncs, es passen aproximadament un 70% de les seves vides dormint.

Un estudi va descobrir que les girafes no emeten cap mena de so. Per tant, és l'únic animal que existeix amb aquesta característica.

Els músculs dels nostres ulls es mouen molt més del que creus: unes 100.000 vegades al dia. Per tal que els músculs de la cama fessin la mateixa quantitat d'exercici, hauries de caminar 80 km per dia!

Els nadons poden cuidar de les seves mares quan es troben dins de l'úter, ja que poden enviar les seves pròpies cèl·lules mare als òrgans danyats de la progenitora per restaurar-los.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: