Quin animal ets segons l'horòscop celta?

per Redacció, el 17 de juny de 2022 a les 06:00
L'horòscop celta es diferencia del nostre perquè, en comptes de basar-se en el sistema solar, es basa en el regne animal.

Així doncs, segons la teva data de naixement, hi ha un animal amb qui comparteixes una sèrie de característiques.

Cérvol - Del 24 de desembre al 20 de gener
 

Es tracta d'un signe noble, pacient i d'ideals. Sol tenir èxit, perquè és perseverant, autosuficient i orgullós. És molt treballador i sempre lluita per la justícia. Tot i que a primera vista pot semblar prepotent, només és una manera d'emmascarar els sentiments que no s'atreveix a mostrar.

Gat – Del 21 de gener al 17 de febrer
 

Igual que l'animal que els representa, les persones nascudes sota el signe del gat són ràpides i astutes. Solen tenir un sisè sentit i, a vegades, costa reconèixer les seves veritables aspiracions. Són persones poc convencionals, originals i amb molt talent artístic. Necessiten tenir un espai en solitud per poder analitzar i observar.

Serp – Del 18 de febrer al 17 de març
 

Aquest signe és de ment freda i inquieta. Té una gran sensibilitat per descobrir misteris i curiositats. Solen ser persones persuasives perquè saben comunicar-se molt bé. A vegades resulten impredictibles i poden incomodar les persones que tenen al costat. Els agrada resoldre els problemes a la seva manera.

Guineu - Del 18 de març al 14 d'abril
 

La guineu és astuta i carismàtica, és fàcil veure-la envoltada de gent al seu voltant. Les persones d'aquest signe saben transmetre i narrar històries i anècdotes. Encara que al principi sembli que ser el seu amic és impossible, amb el pas del temps és una cosa que pots aconseguir. I, si ho fas, tindràs un amic lleial per a tota la vida. Sol ser l'ànima de la festa, sempre té temps per fer bromes o gaudir d'un bon pla.

Bou – Del 15 d'abril al 12 de maig
 

És un dels animals que més estabilitat posseeixen i per això és el company ideal pels mals moments. És honest, sincer i calmat. És força tossut i reticent a intercanviar opinions.

Cavall de Mar – Del 13 de maig al 9 de juny
 

És flexible i creatiu, capaç de cavalcar per molts mars i zones pantanoses. Els raonaments profunds li resulten una mica més difícils, però qualsevol altre tipus de pensament, especialment el matemàtic, se li dóna de meravella.

Corb – Del 10 de juny al 7 de juliol
 

El corb és un animal enginyós, obert i predisposat. Li agrada cuidar i protegir, i són capaços de mantenir-se serens i en calma en la pitjor de les situacions. Tot i les connotacions negatives que tenen a la nostra cultura, són animals honestos amb alt sentit de la moral i la responsabilitat.

Cavall - Del 8 de juliol al 4 d'agost
 

El cavall sempre és encantador, malgrat la seva inabastable competitivitat. Les persones d'aquest signe solen guardar un talent especial que els proporciona seguretat. Són arriscades, estrategues i busquen el lideratge en qualsevol àmbit. A més, sempre treuen partit de les males ratxes.

Salmó - Del 5 d'agost a l'1 de setembre
 

Així com el salmó se submergeix al mar, la persona nascuda sota aquest signe és introspectiva i tranquil·la. Té molta intuïció i molt món interior, al qual nodreix constantment. És solitari i difícil de seguir, però amb idees brillants i que destaquen per sobre de les altres.

Cigne – Del 2 al 29 de setembre
 

Són persones amb molt de desenvolupament personal, d'idees avançades i amb un estil característic. La bellesa els encanta i tot allò que l'envolta, també. Són persones apassionades, lleugerament fredes i molt eloqüents. Són detallistes i molt apassionades quan s'enamoren.

Papallona – De setembre 30 a octubre 27
 

És el signe que representa el color i la llibertat, però també les coses efímeres. Són persones que, tot i que no solen estar soles, són molt independents. Són somiadores, alegres i amb una personalitat fascinant. Són col·laboradores i si necessites ajuda, hi seran. Les papallones es caracteritzen per trobar, sempre, una cosa positiva que cal ressaltar.

Llop - Del 28 d'octubre al 24 de novembre
 

Són tenaços i persistents si tenen una meta marcada. Pocs animals són tan valents i audaços com el llop. Són herois per naturalesa i molt bons companys de batalles. Solen rebre distincions perquè el sentit del deure és destacable. En les relacions de parella, però, fugen del compromís i prefereixen la soledat.

Falcó – De novembre 25 a desembre 23
 

Quan vol alguna cosa, res ni ningú podrà evitar-ho. El mateix passa quan no sent interès, volarà tan lluny que serà impossible comptar-hi. Li agrada el coneixement, la filosofia i l'essència dels sentiments. Són bons professors i persones compromeses amb la feina. De ment oberta i de creences molt fortes.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: