Aquesta jove actriu catalana es casa

per Redacció, el 17 de juny de 2022 a les 09:08
De vegades una data o una imatge ens recorden que el temps passa volant. Avui hem vist, per exemple, que ja fa més de 6 anys que es va estrenar la primera temporada de Merlí, una sèrie que va marcar diverses generacions i que va impulsar les carreres d’alguns actors i actrius.

Actors i actrius que han seguit camins diferents i que també han crescut. De fet, alguns d’ells es casaran d’aquí poc, com ara Júlia Creus, la intèrpret que es posava en la pell de la Mònica. Aquests últims dies l’actriu ha estat compartint imatges sobre els preparatius: des de la tria del vestit fins al comiat de soltera, que va celebrar en un vaixell amb les seves amigues. 

 

Ja fa temps que l’actriu està sortint amb el pilot asturià José Antonio Suárez, "cohete", al qual va conèixer en un gimnàs a Andorra. Des de la seva primera visita a Astúries es va enamorar d'aquesta terra i no va dubtar en anar-hi a viure amb la seva parella, segons ha explicat en diverses entrevistes. Esperem que els vagi molt bé!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: