El top 10 de comentaris que solem fer després de tenir sexe

per Redacció, el 21 de juny de 2022 a les 06:00
Cada persona és única i per aquest motiu les relacions sexuals no són iguals amb tothom, ja que cadascú té les seves pròpies característiques sexuals. Tot i això, tots els humans ens hem criat en una mateixa cultura i sota uns mateixos valors, per això hi ha una sèrie de comportaments que compartim, com les frases que diem després del sexe.

Segons una enquesta realitzada per la web IllicitEncounters, on han participat més de 2.000 participants, el que acostumen a dir els homes després del sexe és "guau". L'utilitzen com a sinònim a "estic flipant" amb el que ha passat i sovint pregunten "quan repetim?". És la seva manera d'expressar que els ha agradat molt el que ha passat. Però, en el cas de les trobades sexuals que tenen l'únic objectiu de mantenir relacions sexuals, la frase més repetida és "he de marxar".

 


Sigui com sigui, els comentaris que us feu després del sexe són reveladors de quant temps portes amb la teva parella. Mentre que al principi se solen dir més cursileries, en les relacions a llarg termini els comentaris després del sexe acaben desapareixent o es limiten a un "t'estimo".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: