Logotip de Adolescents.cat

Qui és la nova parella de Marina Riverss?

per Redacció, el 17 de juny de 2022 a les 06:00
Marina Riverss és una de les tiktokers espanyoles més exitoses del moment. Compta amb més de sis milions de seguidors a TikTok i més un milió i mig a Instagram.

El contingut d'aquesta tiktoker sempre té molta repercussió i, per aquest motiu, ha de tenir cura del que comparteix. Durant la seva anterior relació va compartir molts moments amb la seva parella, Dani Marrero i, quan va acabar, tots dos van creure necessari comunicar-ho als seus seguidors el 9 d'agost del 2021.


Des d'aleshores Marina no havia compartit res més sobre la seva vida amorosa fins recentment, que ha decidit publicar un vídeo que confirma la seva relació amb Jcorko, streamer i creador de contingut. La seva nova relació ha trigat molt poc a fer-se viral i a rebre comentaris dels seus seguidors, sobretot a través de Twitter.
 

Els fans dels dos ja havien estat rumorejant sobre una possible relació entre ells, ja que s'havien estat intercanviant indirectes en els vídeos de TikTok i en més d'una ocasió havien compartit instastories dels mateixos llocs. De fet, el cap de setmana passat van coincidir en el mateix festival de música, el Boombastic.

Així doncs, la parella ha decidit confirmar tots els rumors a través d'un vídeo a TikTok que ja compta amb més de 200.000 visualitzacions i que ha rebut molts comentaris de gent celebrant la relació.
@_riverss_

 

♬ sonido original - Natalia Defaz 🦋
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: