Diuen que hi ha 4 tipus de temperament: quin és el teu?

per Redacció, el 20 de juny de 2022 a les 06:00
David Kersey, un famós psicòleg estatunidenc va dissenyar el classificador de temperament Keirsey, un qüestionari que pretén establir els aspectes bàsics de temperament.

Es tracta d'un instrument molt utilitzat en recursos humans que inclou preguntes relacionades amb la mesura del temperament, intel·ligència i preferències. La classificació del temperament que utilitza està basada en un model elaborat per Ernst Kretschmer, que divideix el caràcter en quatre tipus i en vuit funcions.

Així doncs, és un qüestionari de 70 preguntes amb dues respostes i, quan completes el test, obtens una visió sobre els teus patrons generals de conducta. Els quatre temperaments en què es basa són els següents:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: