Detenen el famós cantant Cecilio G per agressions

per Redacció, el 17 de juny de 2022 a les 14:39
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous a la nit el cantant de trap Cecilio G en el marc del Sónar 2022, el festival internacional que se celebra a Barcelona.

La policia ha hagut d'intervenir després que el cantant barceloní s'hagi posat violent en una zona restringida del festival, on primer ha agredit un vigilant de seguretat i, posteriorment, un dels mossos. Cecilio G ha estat traslladat a l'hospital, on ha quedat sota custòdia policial.


També l'acusen d'haver assetjat una noia al Sónar, a la Fira Montjuïc. Prop d'una cafeteria al voltant del concert, Cecilio G s'hauria abaixat els pantalons i masturbat davant la jove. Tot i això, aquesta informació no està confirmada. 

Hores abans, el cantant havia penjat una fotografia al seu Instagram amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al Sónar amb el text: "Protegeix la meva senyoreta de l'alcaldia".

 

El cantant ja va protagonitzar una altra polèmica durant l'edició del Sónar del 2019 en arribar a cavall a un dels seus espectacles, quelcom que va suposar que l'Ajuntament obrís un expedient a l'organització del festival. Cecilio G no té antecedents policials d'interès ni havia causat cap altercat amb les forces de seguretat en el passat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: