Així és Mariona Escoda, la primera guanyadora d'«Eufòria»

per Maria Rabella Ytarte, el 20 de juny de 2022 a les 06:00
La Mariona Escoda va guanyar la primera edició del programa musical de TV3, Eufòria. Així ho van decidir els espectadors amb el 61% dels vots, el Triquell va quedar en segona posició i la Núria en tercer lloc.

El premi que s'ha endut la Mariona és un contracte discogràfic, gravar la cançó de l'estiu amb Miki Nuñez i participar en el disc de La Marató.

Qui és la Mariona Escoda?


Nascuda a Valls el 2001, la guanyadora del programa revelació de TV3 ha estat vinculada al món de la música des que té cinc anys. S'ha format en cant clàssic, cant modern, violí i piano. Recentment, ha obtingut el certificat en els nivells 1 i 2 d’Estill Voice Training (Voice Craft) amb Viv Manning, una reconeguda formació per entrenar la veu i millorar el seu rendiment tant en cant com en la parla.

Ara per ara, la Mariona compagina els concerts amb la carrera de Logopèdia i amb la formació en cant. Fa aproximadament un any va publicar el seu primer treball discogràfic Tal com havia de ser, un EP d’estil pop-rock que desprèn influències de la seva experiència en teatre musical. 
 
 
El que sí que sembla evident és el gran vincle que té amb la seva ciutat natal, Valls, que s'ha bolcat amb ella durant tot el concurs. De fet, l'última nit del concurs l'Ajuntament va col·locar una pantalla gegant a la plaça del Blat per seguir la final que l'ha fet guanyadora. Abans, la ciutadania s'havia mobilitzat a través de grups de WhatsApp i xarxes socials per donar-li suport en la votació i aconseguir el màxim de vots possible. 

La pròxima vegada que veurem a la guanyadora d'Eufòria -si no fa res abans- serà en els dos concerts que organitzarà el programa al Palau Sant Jordi, el 16 i el 17 de juliol, en què els concursants interpretaran els temes més mítics del xou.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: