Camila Cabello té nova parella?

per Redacció, el 20 de juny de 2022 a les 13:58
Shawn Mendes i Camila Cabello ho van deixar el novembre passat i des de llavors cap dels dos ha tornat a parlar de la seva vida sentimental, tot i que se’ls ha relacionat amb altres persones.

Doncs bé, ara, mig any després, sembla que la cantant estaria sortint amb Austin Kevitch, el director executiu de Lox Club, una famosa app de cites. Segons informen diversos mitjans, els va presentar Nicholas Galitzine, coprotagonista de la nova versió de La Cenicienta.


Els rumors d’una possible relació entre tots dos han sorgit després que hagin aparegut fotografies de l’empresari i la cantant passejant junts per Los Àngeles amb actitud afectuosa. De moment, però no hi ha res confirmat.

 

[ficentareport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: