Logotip de Adolescents.cat

Jessica Goicoechea i aquest famós futbolista estan junts?

per Redacció, el 21 de juny de 2022 a les 06:00
Marc Barta i Jessica Goicoechea estan sortint? Aquest és el rumor que va començar a circular fa uns dies després que fossin vistos sortint d’una discoteca a Barcelona agafats de la mà. Tots dos haurien anat al concert que Rauw Alejandro va fer a la ciutat i haurien sortit de festa.
 
La notícia arriba pocs dies després que la influencer confirmés que ella i Aron Piper ja no són parella. "Ja no estem junts i, per tant, me n’alegro molt per ell” deia en ser preguntada sobre les imatges de l’actor i la cantant Dua Lipa.

 
D’altra banda, Marc Bartra també va sortir d’una relació fa poc. A principis d’any anunciava que se separava de Melissa Jiménez amb qui va estar casat durant cinc anys i va tenir tres fills.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: