Logotip de Adolescents.cat

Per què Paula Gonu va decidir ocultar les seves operacions estètiques?

per Redacció, el 22 de juny de 2022 a les 06:00
Paula Gonu, una de les influencers catalanes més famoses, ha confessat en una entrevista pel programa "Uñas" el motiu pel qual va mantenir en secret les seves operacions estètiques durant molt temps.

Quan la presentadora Sindy Takanashi li va preguntar sobre els retocs que s'havia fet com "punxar-se la cara" i la seva operació de pits, la influencer es va sincerar: "No sabia si me'n penediria, em podia quedar malament, jo no sabia el resultat final fins un any després. Quan vaig estar contenta i vaig veure el resultat final ho vaig dir".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🐭PAULA GONU (@paulagonu)


Després de confessar-ho, va ser molt qüestionada pels seus seguidors. No entenien el motiu pel qual ho havia ocultat, però ella té els motius molt clars: "Les meves seguidores tenien 15 anys i jo 25, jo ja sabia perfectament per què me les estava posant o això creia, però no m'agradava promoure aquest tipus d'operacions estètiques sense ni tan sols saber si jo estaria contenta quan el resultat fos final al cap d'un any".


Així doncs, va voler emfatitzar que no se sent a gust promovent les cirurgies a una edat primerenca i que aquest és el motiu pel qual va decidir guardar silenci.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: