7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 22 de juny de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Fa uns mesos que estic amb una noia i abans de dir als meus pares que era bisexual sempre anava a casa seva a dormir i no hi havia problema. Però des que els meus pares saben que estic amb ella no em deixen i m'escapo a la nit i vaig a casa seva per fer cosetes impures i torno a les 7 del matí ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Noia, 16 anys
Amb les meves amigues sempre fèiem conya de què quan quedéssim faríem un trio. Un dia a una festa estàvem bevent jugant a la "botella" i ens vam ficar molt calentes, el cas és que vam acabar liant-nos i tocant-nos les tetes totes tres. 

Noia, 15 anys
Quan estic sola a casa i m'entren ganes de liar-me amb algú, però en aquell moment no tinc l'ocasió de fer-ho, faig veure que la paret és el noi que em mola, i em lio amb la paret.

Noia, 16 anys
L'altre dia estàvem de festa i la meva millor amiga s'estava liant per primer cop. Com que només anàvem nosaltres dos em vaig quedar allà al costat i en un moment que van parar, el pavu em va dir amb la mà com que m'unís i ens liessim els tres. Òbviament no ho vaig fer. Ella no ho sabrà MAI.

Noia, 15 anys
L'altre dia va venir una amiga (ara ja no gaire) a casa. Com li pot passar a tothom, li van entrar ganes de cagar. La molt marrana es va eixugar amb la meva tovallola. No li he dit res perquè és una situació incòmoda. El que no sap és que el pròxim cop que jo vagi a casa seva faré el mateix i, si no tinc caca, ho faré quan tingui la regla.

Noi, 16 anys
En una festa d'aniversari a casa d'un amic meu vaig anar al lavabo i vaig fer un "cagarro" tan gros i consistent que no s'empassava... em vaig atabalar molt i amb molt de paper de vàter el vaig agafar i el vaig llençar per la finestra. Sort que hi havia finestra... Uff.

Noi, 16 anys
La meva nòvia em va deixar fa un any perquè la tenia petita. Des d'aquell moment, cada dia me la mesuro per veure si ha crescut. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: