Andrea Dalmau trenca el seu silenci després de deixar-ho amb Cepeda

per Redacció, el 22 de juny de 2022 a les 09:39
Andrea Dalmau assegura que ha passat pàgina un mes després de la seva ruptura amb Luis Cepeda. Durant un acte d'una marca en el Museu del Vestit de Madrid, la influencer ha parlat per primera vegada sobre la seva situació amorosa després de deixar-ho amb el cantant.

Ha afirmat que la seva relació amb Cepeda és bona i ha assenyalat que li desitja tota la felicitat i manté l'afecte i respecte que sentia cap a ell. L’influencer ha deixat clar que té el cor lliure i que no està tancada a l’amor: "El que sorgeixi. No em tanco a res.Ara mateix estic superfeliç, molt comenta i molt tranquil·la", ha afirmat.


D'aquesta manera, ha negat també els rumors que la relacionaven amb Jorge Bárcenas. "M'encanta, perquè no ens coneixíem d'absolutament res. Arran d'això, ens vam conèixer. Em sembla súper maco". Andrea Dalmau afirma que encara no s’han vist en persona, però que parlen a través de les xarxes socials després que la premsa els vinculés.


 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: