Comparteix el que es va trobar a casa la seva àvia després de tornar de festa i es fa viral

per Redacció, el 22 de juny de 2022 a les 13:22
Si per una cosa destaquen les àvies és per donar-ho tot per la gent que estimen i pels seus deliciosos plats. Diuen que qui té uns avis té un tresor, i la usuària de Twitter @abrusabia ho ha demostrat amb la seva història.

I és que l'Abril ha volgut compartir a Twitter la sorpresa que es va trobar a casa la seva àvia en tornar de festa: "Ahir a la nit vaig sortir amb una amiga i a la tornada vam anar a dormir a casa la meva àvia. Abans d'això, li havia comentat que sempre m'agafa gana a la matinada, aleshores quan vaig arribar cap a les 5 efectivament morta de gana em vaig trobar amb la següent foto:".

 
Resulta que la seva àvia els havia preparat dos plats de pasta i va deixar una nota que deia "Dolços somnis". El tuit s'ha fet viral, ja compta amb més de 193.400 likes i amb molts comentaris.

 
L'Abril va voler fer un altre tweet parlant sobre la seva àvia i explicava el següent: "Aquesta és la meva àvia (82 anys) amb els seus tallarins casolans... és un gest molt semblant al que tenia quan anava a estudiar i m'aixecava d'hora sempre va ser igual d'amorosa i atenta. No hi ha persona que no l'adori amb tota la seva ànima".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: