Logotip de Adolescents.cat

Crítiques a aquest famós cantant per insultar a una fan en un dels seus concerts

per Redacció, el 22 de juny de 2022 a les 13:52
Anuel AA s'ha vist immers en una polèmica després que es viralitzés un vídeo del seu concert a Madrid on insulta a una fan per haver-li tirat una ampolla d'aigua.

Tot i que no estava del tot clar si havia estat aquella fan, Anuel no va dubtar en acusar-la i dir el següent: "A la que m'està tirant l'ampolla, ha de ser la tonta aquesta amb la perruca blava que vol cridar l'atenció. Infeliç".

 

Molts creuen que va decidir culpar-la per la seva semblança amb la seva exparella Karol G. Sigui com sigui, l'artista no només va treure conclusions precipitades, sinó que va utilitzar unes paraules molt poc encertades. Anuel AA va perdre els papers i va acabar amb un "em cago en la teva vida mil vegades".


Després d'aquestes acusacions li han caigut moltes crítiques, no només per haver insultat una persona, sinó també per haver-la culpat d'una cosa que no sabia si havia fet.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: