TELEVISIÓ

Escolta la cançó de l'estiu amb Miki Núñez i Mariona d'«Eufòria»

TV3 i Catalunya Ràdio publiquen “Llums de mitjanit” a les xarxes socials

La caràtula amb què s'ha presentat la cançó | CCMA
per Pere Pratdesaba, el 23 de juny de 2022 a les 09:06
La cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, Llums de mitjanit, s’ha publicat a les xarxes socials aquesta mitjanit, en format d’àudio. La cançó esta interpretada per Miki Núñez i Mariona Escoda, la recent guanyadora del programa Eufòria.


El premi per guanyar l’exitós programa musical de TV3 era un contracte discogràfic, gravar la cançó de l'estiu amb Miki Nuñez i participar en el disc de La Marató. De fet, Llums de mitjanit ja es va estrenar a l’última gala d’Eufòria, després d'anunciar-se la guanyadora. La van interpretar en directe Miki i Mariona.

La cançó de l’estiu també tindrà un vídeoclip que s’està enregistrant aquests dies.







Altres notícies que et poden interessar





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: