Logotip de Adolescents.cat

Tenir sexe amb els pares a casa? Això és tot el que has de tenir en compte

per Redacció, el 14 d'octubre de 2022 a les 06:00
Comences a quedar amb algú, les coses van bé i vols fer un pas més: mantenir relacions sexuals. Però els dos viviu amb els pares i no saps d'on treure intimitat... et sona? Arribats a aquest punt és possible que et plantegis tenir sexe mentre els teus pares són a casa, però no estàs segur/a de com fer-ho ni de si és bona idea.

Mentre que a algunes persones els pot semblar una falta de respecte, per a altres els pot semblar una necessitat. I és que segons Eurostat a Espanya el 64% dels joves d'entre 25 i 29 anys encara viuen amb els pares i, com és evident, en algun moment voldran tenir sexe amb la seva parella o la persona a qui estan coneixent. Així doncs, què s'ha de fer per gaudir del sexe amb poca privacitat?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: