Aquesta és la innovadora funció que Instagram vol incorporar per verificar l'edat dels usuaris

per Redacció, el 28 de juny de 2022 a les 06:00
Instagram continua incorporant noves funcions i actualment està provant diferents maneres de verificar l'edat dels seus usuaris. La més innovadora consisteix a escanejar els seus rostres, però de moment aquesta versió de prova només està disponible als Estats Units.

La idea és que els usuaris passin a tenir 3 formes de verificar la seva edat: carregar una foto del seu DNI on es vegi la data de naixement, demanar a 3 amics que verifiquin la seva edat o pujar un "selfie" o vídeo on es vegi la seva cara. En aquest últim cas, Instagram envia els vídeos a Yoti, una startup de verificació d'identitat que s'encarrega d'escanejar els trets facials de l'usuari per confirmar la seva edat.


3D Face Model Reconstruction - Face⁺⁺ Cognitive Services

Així doncs, un cop està confirmada l'edat de l'usuari, tant Yoti com Instagram eliminen les dades de l'usuari. És a dir, que en cap cas es queden amb les dades personals de la persona, sinó que la companyia afirma que les imatges que es pugen per comprovar l'edat s'eliminen al cap de 30 dies.


El motiu pel qual Instagram vol trobar mètodes efectius per verificar l'edat dels usuaris és perquè en els últims anys ha rebut moltes crítiques per exposar a menors d'edat a un contingut perjudicial. Per això l'any 2019 ja va començar a verificar l'edat dels usuaris i a demanar la data de naixement.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: