Anuncien que només queden 200 entrades per CanetRock

per Redacció, el 27 de juny de 2022 a les 15:07
Les entrades pel CanetRock són a punt d'esgotar-se. S'ha anunciat que ja només en queden 200, així que si hi voleu anar, afanyeu-vos perquè s'acabaran aviat.

 COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA


Oques Grasses, Stay Homas, La Fúmiga, Els Catarres, La Pegatina, Miki Núñez, Doctor Prats, Suu, Ginestà, Balkan Paradise Orchestra, Marcel i Júlia, Miquel del Roig i Buhos. Aquests són els artistes que pujaran a l'escenari del festival, que se celebrarà el 2 de juliol al Pla d’En Sala de Canet de Mar. 
 

Com cada any CanetRock oferirà més de 12 hores de música i festa ininterromputs amb la participació dels Djs Ernest Codina, Carles Pérez i OGT. A més a més, per aquesta edició s'han millorat diversos aspectes, posant molt èmfasi en la sostenibilitat i en grans descomptes en transport per arribar fins al festival. 

CanetRock s'amplia i aquest estiu -a més de l'edició de Canet de Mar- se celebrarà també la primera edició de CanetRock Mallorca el 23 de juliol a Alcúdia.

Amb el mateix esperit que el del Maresme, CanetRock Mallorca acollirà una dotzena de les bandes més importants del panorama musical català, amb especial presència d’artistes de les Illes, i crearà una escena musical única i singular. Hi actuaran Oques Grasses, Zoo, La Pegatina, Xanguito i Pèl de Gall, O-Erra, Els Catarres, Stay Homas, Buhos, Suu, Anegats i Mdmar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: