TEST Saps què representa cadascuna de les banderes LGTBIQ+?

per Redacció, el 28 de juny de 2022 a les 09:36
El col·lectiu LGTBIQ+ celebra el dia de l'orgull el 28 de juny. Ho fa des del 1968, quan es van produir els fets d'Stonewall: un grup de policies va entrar al bar gai de Nova York "Stonewall Inn", al barri de Greenwich Village, i van agredir i detenir desenes de persones.


Actualment, el 28 de juny és un dia de reivindicació i persones del col·lectiu surten al carrer per defensar els seus drets. Un dels trets identitaris és la bandera arc iris, però el col·lectiu en té diverses que identifiquen, en cada cas, un grup específic. Les coneixes? Posa't a prova!

 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: