Travis Barker, hospitalitzat d'emergència

per Redacció, el 29 de juny de 2022 a les 09:57
Travis Barker, el reconegut bateria de la banda Blink-182, va ser hospitalitzat d'emergència aquest dimarts a Los Àngeles, Califòrnia.

Segons TMZ, el músic de 46 anys va ser vist entrant en llitera a un hospital juntament amb la seva esposa Kourtney Kardashian.De fet, hi ha diverses imatges on es pot veure la influencer al costat a l’entrada del centre mèdic.


De moment no se saben les raons per les quals està hospitalitzat, però la seva filla Alabama, de 16 anys, ha demanat als fans que "si us plau enviïn les seves oracions" per tal que el seu pare es millori aviat.

Tot just fa un mes que Kourtney Kardashian i Travis Barker es casaven en una cerimònia celebrada a Itàlia. La parella, que es va comprometre a l'octubre, es va dir el “sí que vull” en l'antiga fortalesa Castello Brown de Portofino, un dels racons més idíl·lics del país. Era tercera ocasió en què Kourtney i Travis passaven per l'altar.


En el mes d'abril passat, la parella va sorprendre els seus seguidors quan van ser fotografiats casant-se després del lliurament dels Premis Grammy 2022. No obstant això, ella va admetre més tard que es tractava d'una broma. Poc després la parella va celebrar unes segones noces molt diferents de Santa Bàrbara. Es van casar en un acte discret en un jutjat local sense la presència de la famosa família de la Kourtney ni dels seus tres fills.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: