Charli D'Amelio ja no és la persona amb més seguidors de TikTok: qui és ara?

per Redacció, el 29 de juny de 2022 a les 11:15
TikTok es va consolidar com una de les aplicacions més descarregades durant el març del 2020, quan va començar la pandèmia de la Covid-19. Va ser aleshores quan vam conèixer influencers com Addison Rae o Charli D'Amelio, qui va aconseguir 100 milions de seguidors i es va convertir en una de les persones més seguides de la xarxa social.

La influencer s'ha mantingut durant més de dos anys com la persona amb més seguidors de TikTok, però recentment Khabane Lame, un noi senegalès que viu a Itàlia, ha superat el seu nombre de seguidors. Per tant, Charli D'Amelio ja no podrà presumir més de ser la persona amb més seguidors.

 
@khaby.lame Happy “break”day 🥳 🍰 🤣 @Lele Pons @Hannah Stocking do it with your friends and mention us #learnfromkhaby #learnontiktok @tiktok @tiktokcreators ♬ suono originale - Khabane lame

Estem segurs que t'ha aparegut més d'un vídeo seu, i és que no para de fer-se viral amb les seves reaccions a trucs absurds i amb les seves interpretacions de moments populars TikTok. El segueixes?



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: