Tots els conflictes que han sorgit durant el rodatge d'Euphoria

per Redacció, el 2 de juliol de 2022 a les 06:00
Si ets fan d'Euphoria i has vist la segona temporada, segur que has notat que la trama és encara més fosca que la de la primera temporada. I és que els nous capítols han pres un camí més violent i algunes de les seves escenes es fan difícils de veure.

Per sort, a la vida real, els actors i les actrius no viuen relacions amb aquesta toxicitat, però sembla que durant la gravació de la sèrie els protagonistes es van contagiar del mal rotllo de la temporada i els va passar factura. Alguns fans asseguren que la relació entre els actors i el director no ha passat pel seu millor moment i que això s'ha pogut veure en pantalla.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: