Polèmica pels anuncis d'Educació que defensen l'avançament del curs escolar

per Redacció, el 29 de juny de 2022 a les 12:04
L'avançament del curs escolar fa mesos que confronta la comunitat educativa i el Departament d'Educació. Ara, la campanya publicitària per defensar el canvi en el calendari ha generat una nova polèmica. Un fragment del Dies Irae del Rèquiem de Mozart i els comentaris dels vídeos indignen les xarxes socials.
 
Acompanyat de la música del compositor austríac, l'anunci en referència a l'educació primària diu: "Quina emoció quan tornes a abraçar la teva millor amiga després de dos mesos, i que bé poder-ho fer abans". En el cas de la secundària, el missatge substitueix "la millor amiga" per "la persona que t'agrada".Tots anuncis finalitzen dient: "Només per aquest motiu ja val la pena".

 
Avançar l'inici del curs escolar, segons la campanya d'Educació, implica una millora de l'aprenentatge, l'equitat social, la conciliació familiar i la transformació feminista. Si es mantenen les previsions del Departament, el curs començarà el 5 de setembre a l'educació infantil i primària i el 7 de setembre a la secundària, el Batxillerat i els cicles formatius.

Des de les xarxes socials s'ha interpretat que el Govern vol donar la imatge que els alumnes van a l'institut per lligar, que s'utilitza la composició de Mozart com a una indirecta cap als professors o que iniciar el curs abans tingui relació amb la transformació feminista.

Altres notícies que et poden interessar




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: