3 tècniques sexuals per viure noves sensacions

per Redacció, el 29 de juny de 2022 a les 12:36
Hi ha moltes tècniques i tendències sexuals que poden servir per innovar i viure noves experiències. Us en portem algunes recomanades per experts:

Sploshing


Doncs bàsicament en unir dos plaers: el menjar i el sexe. L'sploshing consisteix a "untar" aliments –sobretot líquids o semilíquids- damunt el nostre cos o el de la nostra parella i jugar: escampar, llepar... No es tracta, doncs, de cap pràctica nova si bé està guanyant pes durant la pandèmia on la imaginació i les ganes per millorar les relacions sexuals estan creixent. Els experts recomanen utilitzar aliments dolços, ja que desperten de seguida la nostra part sensorial i fan que estiguem més receptius. Per tant, algunes bones opcions són nata, xocolata, gelats, cremes... També es poden barrejar diverses textures i temperatures per experimentar sensacions diferents i innovar.

fruit refreshing GIF


Mètode Kivin


És una tècnica per millorar el sexe oral. La persona que practica el sexe oral s'ha de posar de costat. Un cop estirats tots dos, la persona que el rep ha de col·locar una de les seves cames damunt l'espatlla de la seva parella. El membre de la parella que està masturbant a l'altre, ha de col·locar els dits gros i índex en forma de pinça i agafar suaument el clítoris per tal que no es mogui. La clau del mètode Kivin és fer moviments laterals amb la llengua, d'un cantó a un altre, acariciant la punta del clítoris. Aquests moviments, a diferència d'altres, estimulen de manera més directa la zona erògena i augmenten el plaer.

Vulvárias vagina vulva clitoris vulvarias GIF

Mètode Kunyaza


Es tracta d’estimular les terminacions nervioses de la vulva amb el penis en erecció, amb els dits o amb alguna joguina sexual. Què cal tenir en compte? El secret d'aquesta pràctica es troba en saber mantenir el ritme i en no pressionar: es tracta d'actuar amb suavitat i anar excitat la nostra parella a poc a poc. Si bé no hi ha una manera única de practicar la kunyaza, l'habitual és estimular els llavis superiors i el clítoris, fregant-los amb la part superior del penis, o bé amb els dits o una joguina sexual. Primer es poden fer moviments de dalt cap a baix i després d'esquerra a dreta i circulars.

harry orgasm GIF

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: