7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 29 de juny de 2022 a les 15:27
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 


Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Sempre acabo jo amb les relacions, no perquè la persona amb la qual estic no m’agradi, simplement per la por que tallin amb mi. Em va passar el primer cop que vaig tenir parella i em va destrossar. A partir d’aquell moment sempre vull acabar abans de sentir res profund per por a tornar-ho a passar malament, tampoc li dic al noi que m’agrada el que sento per aquest mateix motiu. Sóc molt sensible i tinc molta por de tornar a patir tant per l’amor.

Noi, 15 anys
Una vegada m’estava masturbant al menjador, la meva mare estava al despatx, i just quan acabava de netejar-me el penis va entrar. El pitjor és que la foto que tenia al mòbil i m’estava mirant era d’una amiga seva…

Noia, 17 anys
Quan vaig a casa d'algú per primera vegada i vaig al lavabo, sempre tinc la necessitat de rebuscar on guarden el recanvi pel rotllo de paper de vàter. Tinc por de quedar-ne sense. Algú més ho fa?

Noia, 17 anys
Estic obsessionada a llegir fan fics gais. Però no qualsevol, fan fics +18 MOLT específics. Em posen moltíssim i m'encantaria ser un tio per experimentar les situacions que descriuen. El cas és que he provat de llegir coses hetero, però res funciona com el smut gai. A algú més li passa?

Noia, 16 anys
Fa cosa d'un mes vaig començar a sortir amb un tio i pocs dies després em va deixar amb l'excusa més elaborada de la història. Estava molt trista i vaig quedar amb un amic per parlar-ho, i no sé com vam acabar liant-nos molt heavy. Mai de la vida ho hauria fet amb ell, ja que li he tingut mania durant molt temps, però estava molt calenta i no podíem parar. No recomano fer això després d'una ruptura de merda i menys amb algú que va de fuckboy.

Noia, 15 anys
El meu germanastre està boníssim i un dia el vaig pillar al llit masturbant-se. Es va crear una mena de tensió i ens vam començar a liar. Ell té nòvia i no ho hem dit a ningú.

Noi, 16 anys
Tinc un amic que és gai, però no sap que jo també ho sóc. Últimament, està molt carinyós amb mi i m'acaba posant molt calent. A la nit em masturbo pensant en ell. No sé com explicar-li, o si és millor deixar-ho així, ja que no sé si sent alguna cosa per mi.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: